21 Nisan 2010 Çarşamba

Umut fakirin ekmeğidir kardeşim!

İnsanların umutlarıyla,mutluluklarıyla oynamak korkunç bir davranış. Neden mi? Matrislere,determinantlara baktım baktım birşey anlamadım. 'Keşke sınav iptal olsa ya da sınav anında bizi keçiler kaçırsa' dedim mi? Dedim. Bundan yaklaşık bir saat sonra sınav iptal oldu sanırım diye X şahsından mesaj geldi mi? Evet. Derecesi acayip olan bir mutluluk dalgasını kapsadı bedenimi. Rahatladım gidiyim bi film izliyim yemişim matriside determinantıda dedim. Ama sonra Y şahsından gelen 'Hayır sınav iptal olmadı' mesajı ile dumur oldum mu? Evet lan. Ben kara cahilin yüreğine umut paresini ektiler sonrada iptal olmasın,olmadı. Sizin tuzunuz kuru tabi. O derslerde uyuyan,kitap okuyan, Stratovarius dinleyen bendim. Son gün bi'şey korkusu oluştu. Ehem her neyse. Bak yine bi' mesaj geldi. Sınav iptal edilmiş. Çalışmalı mıyım sizce? Aman gerek yok. Hevesim kaçtı zaten.

3 yorum:

  1. Oha anasını satayım bir iptal edip bir iptal olmadı mı diyorlar :D öeh.. insan kafayı yer abi.

    YanıtlaSil
  2. Sınavlara zaten sınavdan önceki ders çalışırdık sınıfcak.Fen bölümüne felsefe koymuşlar 2 yıl evvel.Hoş,güzel.Hoca süper bir insan falan.Fakat gel gör ki,ha bugün ha yarın derken 2 hafta kadar sınav olamadık.Sonra ansızın sınav yapıcaz diye geldi hoca.
    E felsefede olunca konu,sorulara feci felsefe uyguladım.Sonra öğrendim ki hoca benim cevaplarıma sınav kağıdı üzerinde cevap falan yazmış.
    Neyse.Anlarım yani bu durumu.
    Sıkma canını,boş ver.Güzel birer anı oluyor her şey ama her şey.

    YanıtlaSil
  3. Sayın Lord,fazlasıyla kafayı yedik. Bildiğin dalga geçtiler.Adsf. Sonuç? Sınav falan olmadık,çok hoş.

    Felsefenin kaderi hep mi aynıdır? Bizimde öyleydi zamanında.Bugün yarın derken sınav olmadık ve bi' anda güm diye oturduk. Evet haklısın gelecekten geçmişe baktığımızda hoş bir anı olarak kalıcak ^^ Ve tabi o an yaşadığım çaresizliğide unutamam sanırım,ı ıh.

    YanıtlaSil