20 Nisan 2010 Salı

Merabaa

Neden böyle bi'şey yaptım bilmiyorum,inan. Eski blog varken yenisini açmak? Aç gözlü olarak tanımlamanızı istemem.Üstelik kuzgunları kargadan ayırt edemem bile. Bazen yenilik şart,evet. Zaten Beg'im dışında izleyenim yoktu. Canım benim,izliyordu beni hep. Öperim.
Ne diyordum? Kitap,film,kahve,Pink Floyd ve role playing takıntılarım dışında pek birşeyim yoktur. Sıradan biriyim. Tek yapabildiğim sıradan olmak. Ne var ki? Siz bunu zaten anladınız. Ayrıca 8O'ler falanda dinlerim. Geri kafalının tekiyim. Kuzgunlarıda bildiğin severim hani. Taklit yetenekleri olağanüstü derecedeymiş,öyle dediler.Bu yüzden çok imrenilesi hayvanlar lan. Neyse bunlar ilgilendiğim özellikleri değil. İlerleyen zamanlarda neden sevdiğimi detaylı olarak anlatmayı düşünüyorum. Şimdi gidip kahve yapsam ne iyi olur.One more cup of coffee nırınırım . Siz bunu aslında okumadınız. Sadece superego,başka birşey değil. Bitti.

2 yorum:

  1. yerim la seni =D hep izlerim ben seni. =D kuzguuuuuun içinde neler vaaar?

    YanıtlaSil
  2. Ahah. Nisan yağmuru damlamış buraya. Şeref verdin kelebeyimm =D Hep sen izle,tek sen izlee <3 İçimde çok şey var. Beraber geçirdiğimiz,geçirecek olduğumuz,çook şey var. Hepsini kuzgunun düşünden anlatıcam. Bekleyiniz =P

    YanıtlaSil