17 Kasım 2010 Çarşamba

MİM! bizsizegeldikmimlendik.


Pek değerli blog arkadaşlarımdan deepblueeagle mimlemiş. Kendisine buradan kepçe dolusu teşekkürler atıyorum, yakala deep! Gerçi geç yazılmış bir mim oldu, affediniz. Yaşamakla meşguldum. Tam mimlenmenin sevincini yaşıyor ikeen, bir de gördüm ki, yazılarını severek takip ettiğim çok değerli LeaNDeR's de mimini esirgememiş. Sevincim tavan yaptı, tüm gün sırıtık dolaştım. Çok teşekkür ederiim. Bu tadımlık şarkı sizler için gelsin gençler. ( bknz. bu tadımlık şarkı )

Garip alışkanlıklarımız ve yapamadıklarımız nelerdir?

* Mesela ben parmaklarımı eşit aralıklarla ayıramam. Serçe parmağım çok ezik kalıyor diye üzülürdüm küçükken. Ordan kalma bir 'yapamama' durumu. 

* Ve ben yemek yerken sırayı takip etmem. Hepsinden aynı anda yeme garip bir alışkanlığım vardır. Nisan yağmuru şaşırır buna, ama bence böylesi daha şirin. Bir kaşık çorba, bir çatal salata, bir yudum içecek, bir ısırık elma, bir kaşık ana öğün, bir ısırık tatlı.. sıranın ne önemi var ki?

* Bir kitap okumadan önce ya da ders çalışmadan önce mutlaka saçlarımı örerim. 

* İlk kez gittiğim bir mekanı öncelikle inceler, sonralıkla orada daha önce ne tür yaşanmışlıkların olduğunu düşünürüm.

* Ve ben hala daha kızılderili soyundan geldiğime inanırım. Alışkanlık.

* Nutella seni tüm alışkanlıklarımdan daha çok seviyorum.

* Biriktirip biriktirip blog yazısı okumayı severim meseladır.

* İnsanların yüzlerindeki ifadeleri incelemeye bayılırım. Ve fularları severim.

* Sıkıldığımda dudak büzer, balık gibi kalırım.
* Grip mikrobu bedenimi ele geçirdiğinde  burnum kızarır.

* Ve vee en önemlisi, bağımsız sinema bağımlısı olarak odamda film izlerken kahve içmeye bayılırım. Kahveyi muzlu bardakta ve ılık olarak içerim. Sıcak kahve sevmiyorum ki, içemem ben öyle. dilim yanarsa filmden bişey anlamam. ( alaka durumunu aramayın sakın, yok ) 

Bize geldiler mimlendiler;







7 yorum:

  1. yakaladım :)

    kitap ve dersten önce saç örmek. bunu da senden duymuş oldum. bir çeşit ritüel olmalı. ama hoş bişi.

    bak bu yaşanmışlıklar konusunu çok sevdim. ben de geçmişin gölgelerini ararım. aynen. zihnimde canlandırmaya çabalarım ne tür insanlar ne tür hayatlar yaşamış olabilirler diye.

    nutella. ölürüm. bu akşam bir tanesini bitirdim 15 dakikada.

    balık gibi kalmak. canlandırdım. çok komik olmalı.

    dilin yanarsa filmden bişi anlamazsın :)

    bağımsız sinema. :) jarmusch'ları izle. var orada burada.

    :)

    YanıtlaSil
  2. Yemeği ben de aynen o şekilde yerim iştee! Bi kaşık ana yemek, 1 çatal pilav, biraz salata, sonra yoğurt..... Oooh, miss..!

    Kahveyi-çayı-çorbayı ben de asla sıcak sıcak içemem; dilim yanar! :S Sıcak içecekler işkence gibidir bana.. İçmem gerektiğinde, vaktim varsa bekleyerek soğuturum, yoksa da rezil olmak pahasına soğuk su katarım içlerine.. :D

    YanıtlaSil
  3. betiiim bitanem hayatım canım cicim ve tüm şirin sıfatların sahibi.. bütün mimlerini cevaplıycam söz veriyorum ama lanet olsun ki internete giricek zamanm olmuyo biliyosun..
    bu arada en sevdiğim garip huyun yemek bunu biliyosun =D yemek yiyişine kurban*.*

    YanıtlaSil
  4. deepblueeagle, 15 dakikada mı bitirdin? Oysa yavaş yavaş, tadını çıkararak bitirmeliydin. Hiç bir nutella bu sonu haketmiyor, ı ıh. :P

    balık gibi kalmak. çok komik ve ilginç evet. (:

    jarmusch'ları izlmeyi düşünüyordum, hemen izliciim. :)

    Melly, cidden oh miis! Ahaha, aynı durumdayız. Rezil olma pahasına, utana sıkala biraz soğuk su ilave edilmesini rica ederim. Yoksa cidden içemem, tadından birşey anlamam. =D

    Nisan Yağmuru'm, Ahah canım kuzusum, istediğin zaman cevaplayabilirsin, internete pek giremiyorsun biliyorum. Ben yine de mimlemeye devam ediciiim. :P Ahah, bu garip özelliğimi ilk sen keşfettin, biliyosun dimi dimi? =D bana katlanışına kurban. (L)

    YanıtlaSil
  5. blogumda bir mim'in vaaar :)

    YanıtlaSil
  6. Ama bu mim çok güzel, her ne kadar mimlenmesem de :/ heh neyse, 4. bende de var, etrafı adamakıllı bi süzer, sonra da orada daha önce ne oldu ne bitti kafa yorarım üzerine. Çok güzel oluyor ^^

    YanıtlaSil
  7. nutella diyorum:)))))))))) ayrica ojelerimi harita gibi olana kadar tirnaklarimdan cikarmiyorum :P!!!! (bunu soylerken utaniyorum!ama postuna yakisir bir itiraf olmustur diye dusunuyorum!)

    YanıtlaSil