1 Mayıs 2010 Cumartesi

Bir kuzgun neden bir çalışma masasına benzer?

Bir kuzgun neden bir çalışma masasına benzer biliyor musun?
hiç bir fikrim yok.Güzel.
Aslında karşınızdaki kuzgunu baz alırsak neden çalışma masasına benzediğini söyleyebilirim. Matematik sınavı vardır,evet. Ama bunun bir önemi yok. Çiz üstünü. Tamam oldu.

Alice in wonderland. Üstelik Tim Burton'nın dünyasından. Harikaydı,kesinlikle! Begim ile birlikte izlemek,şuh kahkahalar atmak, tavşanın cebinden büyüten kek çıktı lan!?,Hatteeğr! diye yorumlar getirmekte filmi orjinal kıldı. Başlı başına orjinaldı ki zaten. Hayal dünyası ilgi alanı olanlar için kaçırılmaması gerek. Ayrıca Johnny Deep ♥ yani. Helena Bonham Carter'ın da eli kanlı kraliçe olarak karşımıza çıkması oldukça keyifliydi. Nasıl o hale gelebildi yahu?! Tanrım. Sözün özü,gidin izleyin. Geçmişe,çocukluğunuza dönün. Biz öyle yaptık. Mavi tırtıl falan.

Artık bazı günler kahvaltıdan önce 6 imkansız şeye inandığım olur.

6 yorum:

  1. 1)Seni ufaltan bir iksir var
    2) Seni büyüten bir kek var.
    3) Hayvanlar konuşabilir
    4) Kediler kaybolabilir
    5)Harikalar diyarı denen bir yer var
    6)Canavarı yok edebilirim

    YanıtlaSil
  2. umutlu düşlerden 2 çay kaşığı^^ çayını karıştır ve iç işte filmin bize uyarlanmış hali betim beyaz kraliçeyi taklit ettiğimz kısmı nuutmuşsun karamelim =D =D

    YanıtlaSil
  3. Ov.Ezberledin mi?
    Ben ilk gösterime girdiğinde izlemiştim,unuttum gitti.
    Kahrolsun eli kanlı Kırmızı Kraliçe!

    YanıtlaSil
  4. Sıcağı sıcağına olan bir yazı ki bu. İzledim,geldim yazdım. Aklımda kalmış,ehem. Her tavşanın cebinden büyüten kek çıkması oldukça garipti. Mantığım almadı ya,almadı.
    Kahrolsun eli kanlı Kırmızı Kraliçe! Bu kraliçe Elizabeth mi ki? Benzetmişler sanki. Ama benzetmesinler yaa.

    YanıtlaSil
  5. umutlu düşlerden 2 çay kaşığı. Begiim <3 Harika yahu. Aa evet unutmuşum. Beyaz Kraliçe taklitleri =D Ahaha. Biz çok yaşayalım birlikte iyi mi? Ne kadaan çok güldük =D

    YanıtlaSil