13 Eylül 2010 Pazartesi

Ihm.

Aklınızla seviyorsunuz, peki o halde tüm bedeni etkileyen bu sevgide neyin nesi? Hepsini boşverin. Zaman denen ipin ucunu kaçırdığınızda sevgi hücrelerinizden çekiliyor. Yani, onu* seven bir hücreleriniz var ve zamanla ölüyor böylece sevginiz bitmiş oluyor. Yoksa nasıl açıklardım zamanı dolan ilişkileri. Üstelik derindondurucuya atma ihtimalinizde yok. En iyisi gökyüzü gibi sonsuzlukları sevmek, ya da kuzgunları sevin siz. Ben seviyorum mesela.

6 yorum:

  1. Kuzgunu karga misali sevmek gerek zamanı dondurmak yahut hücreyi yaşatmak için ama asıl soru da şu, kuzgun kargayı nasıl sevecek?

    YanıtlaSil
  2. Karga sevme ihtimalini canlı tutuyorsa eğer, kuzgun, gerçekten bir kuzgun olarak sevebilir. Hem sevginin 'nasıl'lığı nerede görülmüş ki? Önemli olan asıllığı, kim bilir. (:

    YanıtlaSil
  3. Sevginin tarifi olmaz mı yani? Sıfat koyamaz mısın sevmelere?
    Eğer "nasıl"lığı olmasaydı, ona şiir , şarkı nasıl yazılırdı..Çok uzatmaya yahut büyütmeye de gerek yok, mesela sadece gözlerine bakmak bile bir sevme şeklidir, "nasıl"a cevaptır
    Sevmek yetmez, asıllığı "nasıl"ını göstermek idir, kim bilir? :)
    Sevginin "niye"si üzerine de tartısabiliriz :))

    YanıtlaSil
  4. Bu bahsettiğim, nasıl sevmek? Nasıl'ı biraz tuhaf. Seversin, nedeni bile olmaz ki. (: Ama ama sustum, cevap veremiyorum. Çok haklı cümlelerin var.' Sevmek yetmez, asıllığı "nasıl"ını göstermek idir.'

    YanıtlaSil
  5. Haklı çıkmak değil de yazdığım onca şiirin arkasında durmaktı niyetim :)
    "Seversin, nedeni bile olmaz ki." dedikten sonra sustum mu diyorsun sen şimdi, ben başlamayayım madem ya da tek bir cümle, Nedensiz, yahut başka bir anlamda sebepsiz sevmek sadece zorunlu sevmelere mahsustur bana göre, en basiti sevdiğin kişinin karşında olması bile bir sebeptir..

    YanıtlaSil
  6. o halde bir yorum da benden ;) seversin hem bi' çok nedeni vardır hem de nedensiz^^ Nasıl vardır belki ama nedeni yoktur en azından sevginin; çok yakışıkl dersin, kişiliği sağlam, zeki ne biliyim bir sürü şey işte. Ama en başından beri sevmediysen O'nu, bi bak bakalım o saydığın özlliklerin hangisini görüceksin =)

    Öyle yani. Bence^^ =))

    YanıtlaSil